Vi er din professionelle samarbejdspartner når det gælder maleropgaver!

Kontakt os på tlf:  ​​40 56 48 01

Skal vi ringe dig op?

​Udfyld felterne, og vi kontakter dig​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om Jensens Malerfirma​

Jensens Malerfirma er en mindre virksomhed, der i dag beskæftiger fem ansatte.

Virksomheden blev stiftet i 1995, og med malermester Jimmi Jensen i spidsen kan vi tilbyde over 20 års erfaring og ekspertise i branchen.

Altid høj kvalitet og god service

​Vi tilbyder vores assistance til såvel private kunder som til erhvervskunder, boligselskaber og institutioner, og med os som din professionelle samarbejdspartner er du garanteret et malerarbejde i høj kvalitet, hvor der er lagt fokus på effektivitet, grundighed og god service.

Hos os er ingen maleropgaver for krævende eller for simple, og vi tager glædeligt imod en kreativ og unik ide, som vi søger at løse, således det rammer dine forventninger og ønsker så præcist som muligt.

Unikke løsninger til ethvert behov

​Med vores mangeårige erfaring og med vores videre udvikling inden for feltet kan vi også tilbyde kompetent rådgivning og vejledning, hvis du selv er i tvivl om, hvilken løsning der vil passe bedst ind i din bolig, virksomhed, forretning eller institution.

Her på hjemmesiden kan du læse meget mere om, hvilke typer opgaver vi udfører, ligesom du også er meget velkommen til at kontakte os på telefon 40 56 48 01, hvis du ønsker en uforpligtende snak eller tilbud på din næste maleropgave.​

Jensens Malerfirma v/Jimmi Jensen

Bavnen 3

4050 Skibby

Tlf: 40 56 48 01

CVR: 18437880

Skriv til os