Vi er din professionelle samarbejdspartner når det gælder maleropgaver!

Kontakt os på tlf:  ​​40 56 48 01

Skal vi ringe dig op?

​Udfyld felterne, og vi kontakter dig​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vedligeholdelseskonto

Er du lejer i et boligselskab, og er du træt af at se på lejlighedens triste vægge, låger, døre m.m? Så kontakt Jensens Malerfirma og brug din vedligeholdelseskonto på at forvandle din lejlighed til et hjem, du føler dig tilpas og hjemme i.

Vi udfører alle typer maleropgaver med en vedligeholdelseskonto:

  • Sprøjtemaling af køkkenlåger og garderobelåger
  • Maling af vægge og lofter
  • Maling af indvendige døre
  • Gulvmaling
  • Maling af karme, møbler og fast inventar
  • Og mange andre opgaver

Vi har mange års erfaring i maling af lejligheder og kan ligeledes vejlede og rådgive i farve- og materialevalg, samt gode ideer til, hvordan lejligheden kan komme til at føles mere hjemlig ved hjælp af malerarbejde. Vi er din garanti på kvalitet og sætter en stor ære i altid at behandle ethvert hjem som vores eget.

Undersøg reglerne for dit boligselskab

​Vi sørger for det hele i forbindelse med malingen og sørger selvfølgelig også for, at det er boligselskabet/-foreningen, der bliver faktureret efter endt arbejde.

Du skal blot undersøge, hvad din vedligeholdelseskonto dækker, og om der er regler for farvevalg, hvad der må males, og hvad det ikke må males.

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 40 56 48 01, hvis du ønsker mere information omkring maling med vedligeholdelseskonto, eller hvis du ønsker at få et uforpligtende tilbud på din maleropgave.

Jensens Malerfirma v/Jimmi Jensen

Bavnen 3

4050 Skibby

Tlf: 40 56 48 01

CVR: 18437880

Skriv til os