Vi er din professionelle samarbejdspartner når det gælder maleropgaver!

Kontakt os på tlf:  ​​40 56 48 01

Skal vi ringe dig op?

​Udfyld felterne, og vi kontakter dig​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Maling af industrigulve

Alle typer gulve kan med tiden blive nedslidte at se på. Med en omgang maling er det ikke blot muligt at få frisket gulvet op og få et mere ensartet gulv – Med maling er det også muligt at gøre gulvet mere smudsmodtageligt, lettere at holde ved lige og endda gøre gulvet mere skridsikkert og hygiejnisk alt efter, hvilken maling der bruges.

Vi maler alle typer gulv inden for industrien, hvad enten det er træ, beton, epoxy eller et helt fjerde salgs gulv.

Vi maler gulve hos blandt andet:

  • Institutioner
  • Fabrikker
  • Virksomheder
  • Forretninger
  • Garager
  • Lagerlokaler
  • Udstillingslokaler
  • Og andre industrier

Vi står for det hele

​Det er vigtigt, at gulvmaling bliver udført korrekt og med den rette viden om den enkelte gulvtype, såfremt resultatet skal være tilfredsstillende og ikke mindst holdbart. Med Jensens Malerfirma som din professionelle samarbejdspartner er du garanteret den rette erfaring og ekspertise på området og dermed et arbejde i højeste kvalitet.

Vi ved, hvorvidt gulvet er tørt nok til maling, hvilket produkt der egner sig bedst til lige præcis jeres type gulv samt hvorvidt gulvet skal renses eller slibes inden maling.

Når vi står for maling af gulvet, står vi for alt forarbejdet med eventuel rensning og slibning samt efterfølgende behandling.

Vi maler uden gene for virksomhedens personale

​Vi ved, at maling af gulve kan være til gene for virksomhedens medarbejdere eller institutionens brugere, hvorfor vi som regel sørger for at tilpasse vores arbejde med jeres arbejdsrytme. Vi er fleksible og kan tilbyde at male, når det passer jer bedst, hvad enten der er tale om aften- eller weekendarbejde.

Kontakt os på telefon 40 56 48 01, hvis du ønsker professionel hjælp til dine gulve.

Jensens Malerfirma v/Jimmi Jensen

Bavnen 3

4050 Skibby

Tlf: 40 56 48 01

CVR: 18437880

Skriv til os