Vi er din professionelle samarbejdspartner når det gælder maleropgaver!

Kontakt os på tlf:  ​​40 56 48 01

Skal vi ringe dig op?

​Udfyld felterne, og vi kontakter dig​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Maleropgaver for boligselskaber

Jensens Malerfirma har stor erfaring med maleropgaver for boligselskaber, og hos os er ingen opgave for omfattende eller for enkel til, at vi kan varetage den.

Maleropgaver vi ofte varetager for boligselskaber:

  • Vedligeholdelse af trappeopgange
  • Maling af flyttelejligheder
  • Maling af vinduer, døre og karme
  • Facademaling
  • Maling af indgangsparti
  • Vedligeholdelseskonto

Vi løser alle typer opgaver for boligselskaber, hvad enten det gælder renoverings- eller vedligeholdelsesopgaver – udendørs som indendørs.

Gør boligerne mere eftertragtet med maling

Trappeopgange bliver hver dag brugt af mange forskellige mennesker hele dagen og aftenen igennem, hvilket naturligt resulterer i almen slitage og snavs på trappe såvel som gulv, gelænder og vægge.

Når vi står for maling af trappeopgangen, sørger vi for, at alt fra gelænder og karme til vægge og lofter bliver taget sig kyndigt af, således at trappeopgangen igen står som ny og bliver mere imødekommende for såvel nuværende beboere som eventuelt nye beboere, der er på udkig efter den helt rigtige lejlighed.

Med os som din professionelle malermester er du garanteret et arbejde i højeste kvalitet, hvor der altid er lagt vægt på de små detaljer, og hvor grundighed, effektivitet og god service er i højsædet.

Kontakt os på telefon 40 56 48 01, hvis du ønsker at vide mere om, hvad vi kan tilbyde boligselskaber, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på en konkret opgave.

Jensens Malerfirma v/Jimmi Jensen

Bavnen 3

4050 Skibby

Tlf: 40 56 48 01

CVR: 18437880

Skriv til os